Vikariebanken® för skola och barnomsorg

Norrköpings kommuns vikariebank ska underlätta vikarieanskaffning då ordinarie personal är frånvarande kortare perioder.

Med våra jobb gör vi skillnad i människors vardag. Vi lär barn att läsa och skriva, ger stöd, vård och omsorg till äldre personer och personer med funktionsnedsättning, planerar stadsmiljöer, hjälper företag att växa. Och mycket, mycket mera. Därför är det viktigt att inse att det ställs höga krav och förväntningar på oss medarbetare och hur vi tar ansvar för våra uppdrag. Att vara medarbetare i Norrköpings kommun handlar därför om så mycket mer än att bara vara anställd och ha ett arbete att gå till.

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi få in ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Ett sådant får du genom att skicka in en begäran om registerutdrag till polisen. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Intresseanmälan

Vi söker:

Dig som har utbildning för arbete i någon av våra ovanstående verksamheter eller en påbörjad lärarutbildning.

För dig med annan utbildning men som har erfarenhet och intresse av att arbeta som korttidsvikarie i verksamheten krävs det att du har dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du ska lämna minst en relevant referens i din ansökan
Du ska behärska svenska obehindrat i tal och skrift
Du ska ha datorvana

Du som söker till oss har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, ansvarsfull, initiativrik, och lätt att samarbeta med. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Mobilapplikation

Om du arbetar som vikarie i Vikariebanken® kan du använda vår mobilapplikation.

Android app on Google PlayiOS app on App Store

Kontaktpersoner

Johanna Hamrin
tfn 011-15 10 96

Sofi Tornmalm
tfn 011-15 10 53

Skicka e-post till vikariebanken