Vikariebanken® för skola och barnomsorg
Bild

Norrköpings kommuns vikariebank ska underlätta vikarieanskaffning då ordinarie personal är frånvarande kortare perioder.

Med våra jobb gör vi skillnad i människors vardag. Vi lär barn att läsa och skriva, ger stöd, vård och omsorg till äldre personer och personer med funktionsnedsättning, planerar stadsmiljöer, hjälper företag att växa. Och mycket, mycket mera. Därför är det viktigt att inse att det ställs höga krav och förväntningar på oss medarbetare och hur vi tar ansvar för våra uppdrag. Att vara medarbetare i Norrköpings kommun handlar därför om så mycket mer än att bara vara anställd och ha ett arbete att gå till.

För att du ska få arbeta inom barn- och ungdomsverksamheterna måste vi få in ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Ett sådant får du genom att skicka in en begäran om registerutdrag till polisen. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Intresseanmälan

Vi söker:

Dig som har utbildning för arbete i någon av våra ovanstående verksamheter eller en påbörjad lärarutbildning.

För dig med annan utbildning men som har erfarenhet och intresse av att arbeta som korttidsvikarie i verksamheten krävs det att du har dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete.

Du ska lämna minst en relevant referens i din ansökan
Du ska behärska svenska obehindrat i tal och skrift
Du ska ha datorvana

Du som söker till oss har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, ansvarsfull, initiativrik, och lätt att samarbeta med. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Projekt Lärarvikarier: Under hösten 2016 har vi ett rekryteringsprojekt för dig som är intresserad av att arbeta som lärarvikarie, men inte har någon formell lärarutbildning. Du har kanske erfarenhet från annan pedagogisk verksamhet, en akademisk utbildning inom något specifikt ämnesområde eller många års erfarenhet från annan bransch och känner att du är nyfiken på, och har något att bidra med till skolans pedagogiska arbete. Vi söker lärarvikarier till grundskolan; från förskoleklass till klass 9. Vi kommer i rekryteringsprocessen ta stor hänsyn till personlig lämplighet och motivation för att arbeta som lärarvikarie. Skicka in din intresseanmälan senast den 9 september. Skriv gärna under ”övrigt” i anmälan att det är just det här projektet du söker till.

Skicka in din intresseanmälan


Mobilapplikation

Om du arbetar som vikarie i Vikariebanken® kan du använda vår mobilapplikation.

Android app on Google PlayiOS app on App Store

Kontaktpersoner

Johanna Hamrin
tfn 011-15 10 96

Cecilia Fjärstedt
tfn 011-15 10 53

Skicka e-post till vikariebanken